Park Hotel seen from above Central location in Amsterdam topview helicopter view

THE LIVING ROOM

Een huis is pas een thuis met een echte woonkamer. Park Hotel geeft u graag het gevoel van thuiskomen, en nodigt u daarom uit om binnen te stappen in The Living Room. Een plek waar we u welkom heten, waar u op uw gemak bent, en waar u zich voor kunt bereiden op het (nacht)leven van Amsterdam. Neem een drankje en kies een hapje van het menu van The Living Room, of blijf lekker eten. Nodig anders ook gezellig uw vrienden uit, u bent immers thuis!

Cupcake Icon for Park Hotel Amsterdam

Zelfgemaakte chocolade en gebak

The Jewelry Bar at park hotel the living room

The Jewellery Bar

Park Hotel heeft een eigen etalage voor handgemaakte chocolades en zoetigheden, net als Franse patisserieën. Stil uw lekkere trek, bijvoorbeeld met een creditcard gemaakt van chocolade. En om het Europese koffiehuis-gevoel af te maken, combineert u het met onze perfecte latte of cappuccino. We serveren hier niet alleen overheerlijke chocolades, zoetigheden en koffies, ook beschikken we over de mooiste likeuren en de beste wijnen. Bekijk zeker het The Living Room Menu.

The Living Room - The Library

The Guest Library

In een intellectuele bui vandaag? Laat uw hand eens langs de kaften in The Guest Library gaan en kies een boek dat aan uw wensen voldoet. Zoek een fijne sofa op en lees wat, bestel een glas whisky of wijn voor de complete boekenwurm-look. Geen zin om te lezen? Geen probleem, we beschikken ook over koffietafelboeken. Voor de boekenwurm-look, zonder te hoeven lezen.

Drink wine glass Icon for Park Hotel Amsterdam

Ga lekker zitten met een goed boek en glas wijn

The Gallery Zone

Wij van Park Hotel vinden dat een woonkamer pas compleet is als er een prachtig kunstwerk hangt. Om de twee maanden krijgt een nieuwe lokale kunstenaar of galerie daarom de kans meerdere werken tentoon te stellen in The Gallery Zone. Vind een plekje rondom de open haard en geniet van de prachtige kunst, het kalmerende vuur en een bijpassend glas wijn.

Park Hotel’s Concierge Team

Op zoek naar de leukste plekjes van Amsterdam? Ons Conciërge Team vertelt u graag alles over onze prachtige stad. Of u nu wel of niet op zoek bent naar de toeristische plekjes, ze weten precies waar u zijn moet. Ga rechts bij de algemene service balie, waar de Guest Service Desk zich bevindt. Ons Conciërge Team zit voor u klaar met de beste tips.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, deals en events